Aruncați o privire oficială asupra Stone Island X New Balance RC Elite_si

Aruncați o privire oficială asupra Stone Island X New Balance RC Elite_si
Aruncați o privire oficială asupra Stone Island X New Balance RC Elite_si

după ce am fost tachinați pentru prima dată cu imagini scurse la începutul acestei luni, se pare că Stone Island a dezvăluit în sfârșit detalii despre colaborarea de mult așteptată cu New Balance. Printr-o postare pe Instagram, eticheta italiană a dezvăluit că aceasta va face parte dintr-un parteneriat pe termen lung pentru cele două mărci, iar silueta în cauză de data aceasta este pantoful RC Elite Racing.

Proiectată inițial ca un adidaș de zi de cursă de înaltă performanță, Stone Island și-a aplicat estetica tehnică semnată pe pereche, împreună cu unele branduri recunoscute instantaneu pentru o măsură bună. Deși acestea nu sunt destul de adidași pregătiți de terasă pe care unii fani îl așteptau, nu avem absolut nicio îndoială că vor exista o anumită fanbase care le va plăcea acestea!

Imagine prin New Balancestone Island x New Balance RC Elite_si

Transport int’l

Vezi mai mult

Confecționate din țesături de vârf, cum ar fi ochiurile ușoare văzute aici, adidașii aduc un omagiu atât la New Balance, cât și la patrimoniile distinctive ale Insulei Stone, folosind atât logo -ul clasic N, cât și logo -ul Compass, ambele aplicate folosind tehnici 3D, cât și pe cele mai bune și cele mai bune și respectiv piciorul stâng. Adidașii fac parte din linia de cercetare a produsului SI și folosesc o placă de fibre de carbon cu lungime completă, ascunsă în talpa interioară pentru a oferi un confort optim și susține orice momente.

Dacă vă place aspectul Stone Island X New Balance RC Elite_si, atunci există o modalitate destul de de nișă pe care o puteți pune mâna pe ele, așa că citiți cu atenție. De la 7 octombrie până la 10 octombrie, adidașii pot fi previzualizați exclusiv printr -o experiență distinctă doar în magazinele din Insula Stone, unde puteți examina adidașii printr -o tabletă. Dacă doriți să mergeți mai departe cu achiziția, asistentul de vânzări va finaliza achiziția prin intermediul magazinului web în timp ce sunteți prezent. Păstrați -l blocat în cel mai bun lucru aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente din lumea încălțămintei și, în timp ce sunteți aici, consultați aceste Paisley New Balance 327s!

Imagine prin Stone Island Island x New Balance RC Elite_si

Transport int’l

Vezi mai mult