Mai întâi uitați-vă la Adidas Yeezy Creștere 700 V2 „Geode”

Mai întâi uitați-vă la Adidas Yeezy Creștere 700 V2 „Geode”
Mai întâi uitați-vă la Adidas Yeezy Creștere 700 V2 „Geode”

În urma lansării Adidas Yeezy Grow 700 V2 ‘Static’ în această dimineață, aruncăm acum o privire asupra unui V2 care nu este niciodată văzut de 700 V2, care este pe cale să lovească rafturi foarte curând!

Numit „Geode”, acest colourway este pictat într -o paletă pământească, cu diverse nuanțe de maro și gri cu care se prezintă pe tot parcursul. Confecționată din piele și plasă, acest Yeezy 700 V2 se află deasupra unei talpe intermediare infuzate cu impulsuri, care este finisată cu o talpă dificilă și durabilă de cauciuc de gumă dedesubt. Deși nu este „albul/guma” care a apărut în luna mai, este încă destul de curat!

Situat să se lanseze cândva în primăvara anului 2019, alături de noul anunțat Adidas Yeezy Basketball „Quantum” și Adidas Yeezy Adidas, cu 350 V2 „Glow in Dark”, anunță -ne dacă veți copia Adidas Yeezy Grow 700 V2 ‘Geode „În comentariile de mai jos! Asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În știri conexe, iată prima dvs. privire la Adidas Yeezy Grow.

Dacă vă gândiți să copiați cu o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați cea mai recentă aici!